المكرونة بالبشاميل
المكرورنة البشاميل من افضل الاكلات ومش بيختلف عليه اتنين وكل الناس بتبحها ومن اسهل الاكلات وهى من الاكلات المشهوره جدا ومعروف فى معظم الدول ونقدم لكم المكرونة البشاميل من غير لحمه مفرومة.
مكونات المكرونة البشاميل بصدور الفراح
- 2 صدر فرخه
- كيسين مكرونة قلام
- 1 طماطم
- 1 بصله
- 1 فلفل
- 1 معلقة صغيرة فلفل اسود
- نص معلقة صغيرة ببريكا
- نص معلقة صغيرة كزبره ناعمه
- معلقة صغيرة بهارات مشاكله
- مكعب دجاج
- بيضين
- زيت
مكونات البشاميل
- 12 معلقة دقيق
- زبده وزيت
- 2معلقة فلفل اسود
- ملح
- كيلو لبن
- معلقه صغيرة نشا
طريقة عمل صدور الفراخ للمكرونة بالبشاميل
- نحطى طاسه على النار تسخن وبعد كدا نحطى زيت وبعد كدا نحطى البصل والطماطم والفلفل
- وبعدكدا نحطى جميع البهارات
- وبعد كدا نحطى مكعب الدجاج
- وبعدا كدا نحطى الفراخ المفرومه
- ولما تستوى نبدا الاستخدام
طريقة عمل البشاميل
- نجيب حله ونحطها على النار ونحطى معلقتين زبده ومعلقتين زيت
- ولما يسخنه نحطى 12 معلقة دقيق ونحمره لحد ما يبقى نلونه دهبي
- وبعد كدا نشيل الحله من على النار ونحطى اللبن بتدريج ونقلب بستمرر
- وبعدين لما لما الدقيق يدوب
- نحطى على النار تانى
- ونحطى 2 معلقة فلفل اسود وملح ومعلقة صغيرة نشا
- ونفضل نقلب لحد ميبقى قاوم مناسب
- وبعد كدا نيسبه يبرد ونبدا نستخدمها
طريقة عمل المكرونة البشاميل بالفراخ
- نسلق المكرورنة وبعد كدا نسفيها حلو
- وبعد كدا نجيب صنية ندهنها زيت
- وبعد كدا نحطى نص كمية البشاميل ونفردها فى الصنيه كله
- وبعد كدا نحطى نص كمية المكرونة ونفردها فى الصنية كله
- وبعد كدا نطى خلطة الفراخ ونفردها فى الصنية كله
- ونحطى بقيت المكرونة ونفردها فى الصنيهكله
- ونحطى بقيت البشاميل ونفردها فى الصنيه كله
- ونجيب بيضين ونضربهم كويس ونفردها على الوش
- ونحطها فى الفرن على نار متوسطه على ماتستوى
- وتاخذ اللون الدهبى
- وبعد كدا بالف هنا وشفا
https://www.katabnalk.com/pasta-with-bechamel/?feed_id=6659&_unique_id=62ebbef3dc73a
تعليقات
إرسال تعليق